melonga.org

Lego Duplo Mókás Alkotások 10865 — Lego® Duplo® 10865 Mókás Alkotások | Extreme Digital

fajok-eredete-szkéné
  1. Lego duplo mks alkotások 10865 driver

Leírás Termékleírás Ösztönözzétek a végtelen kreativitást ezzel a hatalmas halom élénk színű LEGO® DUPLO® elemmel! Építsetek modelleket a szivárvány minden színében, például bálnát, pingvint, kis hajót vagy repülőgépet! Annyi mindent lehet készíteni ebből a sokoldalú készletből, ami segíti a finommotoros és az építési készségek fejlesztését. Játsszatok el történeteket és a kalandokat gyermeked alkotásaival! Az óvodáskorúak nagyon szeretnek beszélgetni a különböző színekről és formákról játék közben. Product Headline Álmodozzatok és alkossatok ebből a színes építőelemből álló nagy értékű készletből! Product Oneliner Bátorítsd kisgyermeked kreativitását ezekkel a szivárványszerű LEGO® DUPLO® alapelemekkel! Állatok, járművek, ételek — vajon mit fog építeni és játszani ma? Product Shopper Ösztönözzétek a végtelen kreativitást ezzel a hatalmas halom élénk színű LEGO® DUPLO® elemmel! Építsetek modelleket a szivárvány minden színében, például bálnát, pingvint, kis hajót vagy repülőgépet! Annyi mindent lehet készíteni ebből a sokoldalú készletből, ami segíti a finommotoros és az építési készségek fejlesztését.

Lego duplo mks alkotások 10865 driver

Gyártó: LEGO Modell: Duplo - Mókás alkotások (10865) Leírás: Fedezd fel a Lego Duplo Mókás Alkotások játékszett rejtette lehetőséget a kreativitáshoz, az alkotáshoz és a szerepjátszáshoz! A színes elemeket tartalmazó csomagból számtalan figurát, épületet, alakzatot lehet építeni. Az elemek nem csak különböző formájúak és színűek, de még mintával ellátottak is vannak, a még nagyobb játékélményért. Készítsetek pingvint, bálnát, repülőt, fagylaltot, rakétát, hajót, és éljetek át az építménnyel együtt kalandokat! A LEGO Duplo elemei tökéletesen idomulnak a kicsi gyerekek kezéhez, hogy a játék önfeledt és szórakoztató legyen számukra, ugyanakkor biztonságos is. Építkezés és szerepjátszás közben pedig tanulhatnak a kicsik. Fejlődik a finom-motoros képességük, a kreativitásuk. Így is ismerheti: Duplo Mókás alkotások 10865, DuploMókásalkotások10865, Duplo Mókás alkotások (10865), Duplo-Mókásalkotások10865, Duplo - Mókás alkotások ( 10865)

A termék jelenleg nem elérhető. Jelenleg nincs Ösztönözzétek a végtelen kreativitást ezzel a hatalmas halom élénk színű LEGO® DUPLO® elemmel! Építsetek modelleket a szivárvány minden színében, például bálnát, pingvint, kis hajót vagy repülőgépet! Annyi mindent lehet készíteni ebből a sokoldalú készletből, ami segíti a finommotoros és az építési készségek fejlesztését. Játsszatok el történeteket és kalandokat gyermeked alkotásaival! Ők nagyon szeretnek beszélgetni a különböző színekről és formákról, miközben ezzel az óvodáskorúaknak való játékkal játszanak. Hasonló termékek Kapcsolódó termékek

  • Samsung galaxy j5 2016 használtan models
  • Lego duplo mks alkotások 10865 driver
  • Lego duplo mks alkotások 10865 set
  • Lego duplo mks alkotások 10865 5
lego duplo mókás alkotások 10865 remix

A 17 000 Ft érték feletti, nem egyedi rendeléseket 3–5 munkanapon belül juttatjuk célba ingyenesen, standard szállítással. Az expressz szállítást fizetéskor igényelheted. Ha egyedi elemeket is vásárolsz, azokat a többi terméktől külön szállítjuk, mert az előkészítésük és a feladásuk több időt vesz igénybe. A nem kicsomagolt termékek a kézbesítéstől számított 180 napon belül teljes pénzvisszatérítés ellenében visszaküldhetők. Egyes esetek kivételt képeznek. A részleteket a Kiszállítás és visszaküldés oldalon találod.

anyag: műanyag korosztály: 1, 50 év - 5 év elemek száma: 70 LEGO Duplo - Mókás alkotások (10865) 6 ajánlat: 6 740Ft - 9 990Ft Az adatok tájékoztató jellegűek.

lego duplo mks alkotások 10865 n

Játsszatok el történeteket és kalandokat gyermeked alkotásaival! Ők nagyon szeretnek beszélgetni a különböző színekről és formákról, miközben ezzel az óvodáskorúaknak való játékkal játszanak. Product Bullets • Jellemzője a 70 darab, különböző alakú és méretű LEGO® DUPLO® elem. • A csomagban egy propellert, forgalomterelő kúpot, forgót, virágokat és egy hajó elemet találtok. • Ez a szett kimeríthetetlen építési lehetőségeket kínál, hogy fejlődhessen az apróság fantáziája. • Segíts kisgyermekednek jégkrémet, nyuszit, koronát építeni … vagy bármi mást, amit csak el tudtok képzelni! • Osszátok szét az étel alkotásokat, az állatgondozó modelleket vagy száguldjatok körbe-körbe egész nap a kis járműveken! • Állítsatok össze színtömböket a szivárvány minden színében, ezzel segítve a rendezés és a korai színfelismerés képességeit! • Fejleszd gyermeked korai építési- és finommotoros készségeit ezzel a óvodáskorúaknak való, sokoldalú játékkal! • Nagyszerű ajándék, hogy kiegészítsen bármilyen LEGO® DUPLO® gyűjteményt.

  1. N betűvel allan poe
  2. Kis piros pöttyök a lábon
Wednesday, 23-Feb-22 23:08:16 UTC