melonga.org

Dipankrin Optimum Forte Ára

miskolc-futó-út-1
  1. Az oldal nem található
  2. Dipankrin Optimum® 120 mg gyomornedv-ellenálló filmtabletta - Arany Sas Gyógyszertár, Pécs - Gyöngy Patika
  3. DIPANKRIN OPTIMUM 120 mg gyomornedv-ellenálló filmtabletta 60 DB

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. 6. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz a Dipankrin Optimum? - A készítmény hatóanyaga: hasnyálmirigyenzim-kivonat, ún. lipáz, proteáz és amiláz enzimaktivitással. 120 mg pankreászport tartalmaz filmtablettánként. - Egyéb összetevők: Tablettamag: vízmentes kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, hidegen duzzadó keményítő, talkum, kukoricakeményítő, laktóz-monohidrát, mikrokristályos cellulóz Bevonat: szimetikon, trietil-citrát (E1505), fehér bevonó Acryl-EZE93A18597 W (nátrium-lauril-szulfát, nátrium-hidrogén-karbonát (E500), vízmentes kolloid szilícium-dioxid, titán-dioxid (E171), talkum, metakrilsav-etil-akrilát-kopolimer (1:1)). Milyen a Dipankrin Optimum külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Fehér vagy csaknem fehér, kerek, mindkét oldalán domború filmtabletta.

Az oldal nem található

Figyelmeztetések és óvintézkedések A kiszabaduló enzimek irritálhatják a nyálkahártyát, ezért a készítményt nem szabad szétrágni (lásd a "Hogyan kell szedni a Dipankrin Forte 120 mg gyomornedv-ellenálló filmtablettát? " részt). Egyéb gyógyszerek és a Dipankrin Forte 120 mg gyomornedv-ellenálló filmtabletta Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Terhesség és szoptatás

Fehér vagy csaknem fehér, kerek, mindkét oldalán domború filmtabletta. 30 és 60 db filmtabletta átlátszó PVC/PVDC-alumínium buborékcsomagolásban és dobozban.

Lépj vissza a főoldalra!

Termékleírás A Dipankrin Optimum 120 mg gyomornedv-ellenálló tabletta az emésztést elősegítő gyógyszer. Hatékony a hasnyálmirigy elégtelen működése következtében fellépő emésztési zavarokban. A Dipankrin Optimum alkalmazható még nagy mennyiségű zsíros étel elfogyasztása után jelentkező viszonylagos enzimhiány esetén az emésztéshez szükséges hasnyálmirigyenzimek pótlására, az elégtelen enzimtermelésből következő emésztési zavarok, puffadás, teltségérzés enyhítésére. Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Törzskönyvi szám: OGYI-T-10603/03 Gyártó: Richter Gedeon Vegyészeti Gyár NyRt. Betegtájékoztató Dipankrin Optimum 120 mg gyomornedv-ellenálló filmtabletta pankreászpor Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

Dipankrin Optimum® 120 mg gyomornedv-ellenálló filmtabletta - Arany Sas Gyógyszertár, Pécs - Gyöngy Patika

  • Budapest zakynthos távolság autóval cruise
  • Dipankrin optimum forte ára 2017
  • Dipankrin optimum forte ára price
  • Dipankrin optimum forte ára pro
  • Fizetés és szállítás – patika-akcio.hu
  • Velvet - Gumicukor - Bochkor Gábor fizetné jövendőbeli párja repülőjegyét, ha a hölgy külföldön élne
  • DIPANKRIN OPTIMUM 120 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ FILMTABLETTA 30X Adatlap / PirulaPatika online gyógyszertár
  • Festés falra temperával
  • Dipankrin Optimum 120 mg gyomornedv-ellenálló tabletta (30x) - Mpatika.hu
  • Dipankrin optimum ára »–› ÁrGép

Ft 1 524 + 890, - szállítási díj* Szállítási idő: 1-2 nap Betegtájékoztató: Információk a beteg számára Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos Ft 1 929 + 889, - szállítási díj* Szállítási idő: 2-5 munkanap A Dipankrin Optimum az emésztést elősegítő gyógyszer. Hatékony a hasnyálmirigy elégtelen működése következtében fellépő emésztési zavarokban. A Dipankrin Optimum alkalmazható még nagy mennyiségű zsíros étel elfogyasztása után jelentkező viszonylagos enzim Ft 1 930 Szállítási díj min. 690* Szállítási idő: 1-2 munkanap A Dipankrin Optimum az emésztést elősegítő gyógyszer. A Dipankrin Optimum alkalmazható még nagy mennyiségű zsíros étel elfogyasztása után jelentkező viszonylagos enzim Ft 1 930 Szállítási díj 690. -* Szállítási idő: 1-2 nap 60x Ft 1 990 + 1489, - szállítási díj* Szállítási idő: 1-2 nap Zsír-, fehérje- és szénhidrátbontó enzimekkel segíti az emésztést, enyhíti a puffadást, teltségérzetet. Ft 2 048 + 1249, - szállítási díj* A Dipankrin Optimum 120 mg gyomornedv-ellenálló tabletta az emésztést elősegítő gyógyszer.

A kockázatokról és mellékha- tásokról olvassa el a betegtá- jékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! A kockázatokról és mellékha- tásokról olvassa el a betegtá- jékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

dipankrin optimum forte ára price

DIPANKRIN OPTIMUM 120 mg gyomornedv-ellenálló filmtabletta 60 DB

Figyelem! Az Egészsé weboldalon található információk nem helyettesítik kompetens egészségügyi szakember véleményét. Termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! RAS network Blikk Blikk Rúzs Kiskegyed Glamour Recepttár Profession tvr-hét Adaptive Media © Ringier Axel Springer Magyarország Kft. 2000 - 2020

Hatékony a hasnyálmirigy elégtelen működése következtében fellépő emésztési zavarokban. 2. Tudnivalók a Dipankrin Optimum szedése előtt Ne szedje a Dipankrin Optimum-t: ha allergiás a pankreászporra vagy a gyógyszer (6. 1 pontban felsorolt) egyéb összetevőjére. ha heveny hasnyálmirigy-gyulladása van. ha Önnek idült hasnyálmirigy-gyulladása van, és az újra panaszokat okoz (a betegség heveny kiújulásakor). Figyelmeztetések és óvintézkedések A kiszabaduló enzimek irritálhatják a nyálkahártyát, ezért a készítményt nem szabad szétrágni (lásd a "Hogyan kell szedni a Dipankrin Optimum-ot? " részt). Egyéb gyógyszerek és a Dipankrin Optimum Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint a szedni tervezett egyéb gyógyszereiről. Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A gyógyszer terhesség és szoptatás alatti alkalmazására vonatkozóan nincs elegendő adat, ezért terhes és szoptató anyák esetében a hasnyálmirigyenzim-készítményt csak a várható előny és a lehetséges kockázat mérlegelésével szabad alkalmazni.

Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert. A készítmény kevesebb, mint 1 mmol (23 mg) nátriumot tartalmaz filmtablettánként, azaz gyakorlatilag "nátriummentes". 3. Hogyan kell szedni a Dipankrin Optimum - ot? Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény ajánlott adagja naponta 3-szor 3-4 filmtabletta. A filmtablettát étkezés közben, bőséges folyadékkal, egészben kell bevenni. A kiszabaduló enzimek irritálhatják a nyálkahártyát, ezért a készítményt nem szabad szétrágni! Ha az előírtnál több Dipankrin Optimum-ot vett be Ha jelentősen nagyobb mennyiségű Dipankrin Optimum-ot vesz be, mint amennyi az előírt adag, abban az esetben a húgysav mennyisége a vizeletben és a vérben megemelkedhet.

dipankrin optimum forte ára bar dipankrin optimum forte ára 2016
Wednesday, 23-Feb-22 21:46:14 UTC