melonga.org

Autó Kiállítás 2019

fajok-eredete-szkéné
  1. Vasútmodell kiállítás
  2. Autotech Future Expo & Show by Bárdi Autó - május 3-4
  3. Autó kiállítás 2013 relatif
  4. A kiállítás legszebb oldala – a 2019-es Genfi Autószalon hölgykoszorúja (galéria)
  5. Autó kiállítás 2012.html

2020-ban az AUTÓTECHNIKA szakkiállítás tematikái az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás () keretén belül jelennek meg október 19-22. (hétfő-csütörtök) között, melyet egyidejűleg rendezünk az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítással (). Bővebb információért, kérjük, írjon az e-mail címre! Visszatekintés Sikerrel zárt 2019. október 18-án a hazai autójavító és -fenntartó ipar legjelentősebb szakmai fóruma, a 28. AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA kiállítás, ahol a gépjárműjavító szakma szereplői egy fedél alatt tekinthették meg a diagnosztika, garázsberendezések és gépjárműalkatrészek, valamit szolgáltatások kínálatát, és lehetőségük volt meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére! Fókuszpontok 2019-ben Felszerelés, alkatrész Karbantartás és szervíz Újrahasznosítás Környezetvédelem Utólagos beszerelés, javítás, karbantartás, csere Adalékanyagok, autóápolás Szolgáltatások és egyéb kiegészítők Programok ​ Műszaki vizsga: Ismét hangsúlyt fektetünk műszaki vizsga rendelet előttünk álló változásaira.

Vasútmodell kiállítás

gmc autó

Autotech Future Expo & Show by Bárdi Autó - május 3-4

Autó kiállítás 2013 relatif

2020-ban sem maradunk autós találkozók és családi napok nélkül. Ha még nem voltál ilyenen érdemes kilátogatnod, mert ezeken a rendezvényeken nem csak a férfiak és az autó megszállottak tudnak jól szórakozni, hanem mindenki más is. Sok találkozón vannak kifejezetten gyerek programok is, hogy a…

A kiállítás legszebb oldala – a 2019-es Genfi Autószalon hölgykoszorúja (galéria)

Autó kiállítás 2012.html

Nem csak fiatal hímnemű egyéneknek lehet élvezetes időtöltés, akár családostól is nyugodtan ki lehet menni, ha kicsit is érdeklődtök az autózás iránt. Aki kilátogat, garantáltan mosollyal az arcán és élményekkel a háta mögött fog kisétálni a Hungexpóról! Balatonfüred Concours d'Elegance Mikor lesz a balatonfüredi Concours d'Elegance? 2019. május 3 – május 5. A Concours d'elegance minden bizonnyal a legnevesebb hazai veterántalálkozó, amely 2019-ben is ámulatba fogja ejteni az odalátogató lelkes rajongókat. Várhatóan 50 páratlan értéket képviselő autócsoda fog felsorakozni Balatonfüreden, a Tagore sétányon, nagyrészük már május 3-án délután, rendőri kísérettel fog indulni Győrből, hogy egy közös "kergetőzést" követően, Veszprém érintésével érjenek a magyar tenger partjára. A FIVA által akkreditált versenyen igen széles repertoár várja majd az odalátogatókat, a nevezők négy kategóriában indulhatnak: veterán katagória: személy-, sport- és versenyautók az I. Világháború előttről vintage kategória: személy-, sport- és versenyautók az 1919-1942 időszakból classic kategória: 1945-1985 között gyártott autók youngtimer kategória az 1986-1995 között gártott járművek Az esemény május 5-éig tart, ezen a napon dől el, hogy mely járművek kerülnek a díjazottak közé.

  1. Autó kiállítás 2015 cpanel
  2. Rv autó
  3. Caramel szállok a dallal mp3 letöltés magyarul
  4. Jc autó
  5. Autó kiállítás 2010 relatif
  6. Autós_kiállítás - Autót nézek
express autó
Wednesday, 23-Feb-22 21:54:22 UTC